Daiwa Saltiga 2020 LD 60 2 Speed Makara
Daiwa Saltiga 2020 LD 60 2 Speed Makara
Daiwa Saltiga 2020 LD 60 2 Speed Makara
Daiwa Saltiga 2020 LD 60 2 Speed Makara

Daiwa Saltiga 2020 LD 60 2 Speed Makara (SG20LD602SPD)

Marka : Daiwa
Fiyat : ₺28.235,80  + KDV
KDV Dahil : ₺33.882,96
:

Daiwa'nın tamamen yeniden tasarlanan Saltiga LD serisi, günümüzde mevcut olan en yumuşak, en güçlü ve güvenilir kaldıraçlı makaralara sahiptir. Altı adet tek hızlı model, Yedi adet 2 hızlı model ve ayrıca iki adet özel amaçlı turnuva tarzı yelken balığı tek hızlı tasarımı, kıyıdan kıyıya yakın yerlerden açık denizlere ve kanyonlara kadar tuzlu su balıkçılarının tüm temellerini kapsar.

Tüm Saltiga LD makaraları, en şiddetli savaşlar sırasında bile inanılmaz derecede pürüzsüz performans, daha az esneklik, daha fazla güç ve daha az tutukluk için yatakların ve dişlilerin hassas şekilde hizalanmasını sağlayan tek parça işlenmiş alüminyum çerçeve ve yan plakaya sahiptir. Büyük boyutlu, süper sert, cilalı ve örgülü paslanmaz çelik ana ve pinyon dişlileri, tekme dişlisini ekstra güçle ve neredeyse sessiz bir hassasiyetle hareket ettirmek için birbirine mükemmel şekilde uyum sağlarken, büyük makara yatakları yan yükü azaltır, böylece olta balıkçılığı makara yerine balıkla mücadeleye odaklanabilir.

Daiwa'nın beğeni toplayan Gelişmiş Turnuva Sürükleme Sistemi (ATD), her Saltiga LD'yi savaşın en hararetli anlarında serin tutarken oyun sonu boyunca tutarlı maksimum baskı sağlar. İşlenmiş bir alüminyum makara, yüksek sürtünme basıncı altında bükülmez veya siz halatı sıkı bir şekilde sararken dışarıya doğru genişlemez. İşlenmiş bir alüminyum çubuk kelepçesi, makaranızı her zaman sıkı bir şekilde sabit tutar.

Tek ve daha küçük iki hızlı modeller, yüksek hızlı turnuva yelken balığı makaralarıyla birlikte, hızlı ve rahat geri alma için yumuşak dokunuşlu kauçuk tutma yerlerine sahiptir. Daha büyük boyutlu 50, 55 ve 60 2 vitesli modellerin yanı sıra 35JH tek hızlı jigging modeli, dövüş sırasında elinizi yormadan kaldıraç ve konforu artırmak için uzun T tarzı ofset alüminyum güç koluna sahiptir. Saltiga LD serisi ayrıca daha uzun makara ömrü ve daha tutarlı performans için tüm CRBB bilyalı rulmanları içerir.

Maksimum sürükleme çoğu model için 22 ila 45 pound arasında değişirken, sap dönüşü başına ip alma 39,90 ila 47,0 arasında değişir. Turnuva tarzı yelken balığı modelleri, 22 poundluk maksimum sürükleme ayarına ve 54,30 ila 56,0 arasında ip yakalamaya sahiptir. Beş Yıllık Yönetici Saltiga Tarafından Desteklenmiştir Garanti ve Servis. Piyasadaki en iyi garanti. Saltiga LD serisi üst düzey raf performansı sağlar.

 
Üretici Kodu Devir Sarım(cm) Rulman Sayısı Kapasite (mm/m) Drag (kg) Ağırlık (gr)
SG20LD602SPD 5.2:1 / 2.3:1 117 6BB 0.43mm/600m 20 1090

 

               
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR